hoofdmenuover ons . instagramshop
Wokeshow

2020‘Een betere wereld begint bij de ander, want wij zijn al zo ver.’


De ondergang is nabij. Daarom zoekt De Woke Show de meest woke millennial. Wie leidt ons naar een groenere wereld? In de meest wakkere talentenjacht van dit jaar, strijden twee millennials voor de titel. Wie is de uitverkorene? Wie mag zich de groene messias noemen? Wie is het woke’st?

‘De Woke show’ is een satirische, absurdistische show die een nieuw perspectief biedt op het woke gedrag van de millennial. In de verschillende youtube afleveringen onderzoeken we hoe het individu omgaat met de klimaatverandering.

Maak jij nog niet je eigen soyaburgers? Heb je nog geen uitwasbaar maandverband aangeschaft? Vlieg je echt voor een weekend naar madrid, goorpeuk? De Greener U-app om je CO2 verbruik te monitoren, ken je dat niet??

Al vingers tikkend zoekt de woke millennia nieuwe leefregels voor de moderne religie: Het Klimaat. De zendingsdrang is groot en we houden elkaar sterk in de gaten. Niemand ontkomt eraan. Wij vinden het tijd om onze generatiegenoot en haar woke-ness onder de loep te nemen. Door onze nieuwe leefregels uit te vergroten stellen we hardop de vraag of we onszelf niet iets te belangrijk vinden.

Dit structurele probleem vraagt om structurele oplossingen! Maar, het neoliberalistische perspectief brengt het terug tot het niveau van persoonlijke verantwoordelijkheden en keuzes. De millennials, aka de Groene Generatie, werden wereldverbeteraars in het diepst van hun gedachten. We leggen de bewuste millennial onder de loep.


Serious game 

Vandaag spelen we the Serious Game. Het is een strategisch spel waarbij de spelers veel speelmogelijkheden hebben. Het doel is het maken van een zelfvoorzienend tiny house. Het is vaak onmogelijk de consequentie van elke zet te overzien, waardoor inzicht, ervaring en moed de zetkeuze mede bepalen. Soms zijn karakteristieke speelstijlen te herkennen zoals: agressief, passief, tactisch, forcerend, radicaal.
CO2 Callgirls

Hou je ook zo van uitlaatgassen? Lig jij het liefst vlakbij de uitlaatpijp?
Bel nu 0900 - 2020C02. 

Welke fetishes zullen er ontstaan in een tijd waarin C02 taboe is?

Gerecyclede klimaatdebatten


Wie herkauwt er niet andermans speeches om een punt te maken? In de klimaat karaoke recyclen we klimaatdebatten van Greta tot Trump.

Wokemachine 


Wat blijft er van je over wanneer je door de Wokemachine bent gehaald?

Pepelsenkrepels 2020 - bloedend konijn producties